Efter flera års funderingar har man kanske bestämt sig för att renovera köket. Många våndas inför detta. Oavsett var vi köper köket så är det en stor investering och man önskar att det blir rätt direkt.

Det är inte bara måttagningen som är viktig. Man måste även känna till hur de olika grundinstallationerna såsom el, vatten, avlopp och ventilation påverkar planeringen.

Hur ska köket planeras?

Vilka färger och material passar till övrig inredning? Vilken stil vill jag ha? Kan jag ta bort en vägg för att få en mer öppen planlösning? Kan väggen rivas, är den bärande?

Var skall matplatsen vara? Ja frågorna är många, man vet nog vad som inte fungerar bra i dagsläget, men man kanske är lite ”hemmablind” och har svårt att se alla möjligheter som verkligen finns.

Då är det bra att låna in ett par nya ögon och ta hjälp av en duktig köksinredare med kunskap och erfarenhet. För att kunna göra ett bra jobb är det en förutsättning att få komma på plats och göra en mätning och planering.

Köksplanering på plats

På plats kan man ta exakta mått och som inredare får man en helt annan känsla då man får se helheten med omgivande rum och ljusinsläpp.

När man väl kommit så långt att att lösningen är godkänd, så kommer frågan, vem fixar ihop detta nu?

Genom Puustelli Miinus kan du få ett helhetskoncept med ett avtal till ett fast pris som ombesörjer hela köksrenoveringen.

Se en köksrenovering på 90 sekunder