​

Nu har vi bott här i ett par månader och köket har används flitigt varje dag. Jag har visserligen inte lärt mig laga mat ännu men jag har köpt några nya kokböcker så i sommar då jävlar!
Min man och dotter å andra sidan har lagat så att kastrullerna har flugit.

Men hur funkar det egentligen då nu när kameralamporna är släckta och bilder är fotade? Jo, toppen! Jag älskar det. Tycker det är så fint med alla saker som bor in sig i vitrinskåpet och skåpen som är så smart uttänkta.

Snyggt och funktionellt

Rummet här uppe med blandning av vardagsrum och kök. Det är härligt att en kan laga mat medan andra hänger i soffan bredvid. Det är ju såklart en skön känsla när man inser att det man förut ritade också funkar i verkligheten, att köket inte bara ser snyggt ut utan också är funktionellt. 
 
​

Fläkt med bra drag

Fläkten har jag fått många frågor om. Den heter AirForce och det är Puustelli som är återförsäljare till den i Sverige. Det är en kolfilterfläkt och funkar hur bra som helst. Eftersom vi inte hade någon från-luft så tyckte jag det var extra viktigt att ha en bra fläkt. 
 
​

Smidig touch-skärm på spisen

Sen gillar jag också detaljen med touch-scroll tekniken på induktionshällen. När man vill ändra styrkan på en platta så behöver man bara dra med fingret som när man scrollar på en laptop. Mycket smidigt!
 
​

Ekologiskt för hela slanten

Vi köper ekologisk mat, återvinner och försöker verkligen se till att vi inte slänger för mycket mat. Så framförallt känns det verkligen värt att ha satsat på ett kök som också har producerats på ett så ekologiskt & återvinningsbart sätt som det bara går! Och att det är snyggt och funktionellt utöver det!