Materialet OSB har blivit populärt med åren och nu flyttar det in i våra hem. Puustellis nya serie FosbART är helt enastående i sitt slag. Föredrar du släta ytor eller ska de vara lite grova? Vi gillar båda sätten!

FosbART - det trendiga materialet

Puustelli lanserade under förra året den spännande nyheten FosbART, som är en helt ny luckserie. Begreppet FOSB kommer från "Furniture OSB" och är ett av de trendigaste inredningsmaterialen i världen. Materialet OSB har använts under många år inom byggsektorn men har blivit allt populärare i samband med att produkten började användas i utställningar och trendiga butiker. Nu är det på väg in i våra hem.

En helt ny kollektion

Puustelli har tagit fram FosbArt-produkterna från början till slut och skapat en helt ny kollektion från det trendiga materialet. Luckorna tillverkas helt och hållet i Puustellis fabrik i Harjavalta.

Ekologisk och trendig

Målet är att skapa en internationellt prisbelönt design för människor som värdesätter ekologiska, trendiga och naturliga val i sina hem.
FosbART innehåller ingen tillsatt formaldehyd, bara giftfria ingredienser, endast vattenbaserade ytor som används i produktionen och färgalternativen är oändliga!