Hon tänker miljövänligt, sprudlar ur sig kreativa idéer och har just flyttat in i en ny bostad. Nu har du chansen att hänga med när stylisten Isabelle McAllister renoverar sin nya lägenhet: golv, väggar och självklart kök är några saker som avhandlas.

Via teveprogram som Fixa rummet i SVT och TV 4:as Äntligen hemma och hundratals tidningsreportage har Isabelle McAllister gjort sig känd som en oerhört energisk stylist som älskar färg och annorlunda prylar. När hon nu tar saken i egna händer och gör teveserie för Youtube är inredning i samma anda vi får ta del av.

Isabelle och familjen fick tillträde till lägenheten för två månader sedan. Sedan dess har familjen fixat och grejat för att få den nya bostaden som de vill.
Eller familjen förresten ... sanningen att säga är väl att Isabelle har skött det mesta, men med övriga familjens goda minne förstås.

I teveserien Isabelle flyttar in kan du nu se resultatet och få reda på varför Isabelle gjort de val hon gjort. I fem avsnitt berättar Isabelle om renoveringen, från golv till kök. Inspirerande som sjutton, och en hel del goda råd, bland annat om hur hon tänkt kring sitt nya kök från Puustelli Miinus.

Avsnittet om köksvalet kan du se nedan – resten av filmerna hittar du hos Isabelle Youtube.