I januari har Puustelli Miinus bra erbjudanden på köksmaskiner och toppar dessutom upp kundernas ROT-avdrag. De som passar på att besöka butiken under premiärhelgen den 9–10 januari har chans att göra ytterligare några kap.

Gott Nytt År! Vi har laddat för en bra start på köksåret med fina erbjudanden för dig som vill renovera köket eller bygga nytt kök.
Och nu i helgen finns det extra mycket godis att ta del av.  

Nu när julmaten har lagt sig och den påföljande julkoman börjat ebba av är det äntligen dags att börja tänka framåt igen. Kanske är det dags att ta tag i den där köksrenoveringen du funderat på ett tag nu?

Bra priser på köksmaskiner

I så fall har vi ett antal goda nyheter för dig nu under januari. Förutom ett antal riktigt bra paketerbjudanden på köksmaskiner, fyller vi på alla januarikunders ROT-avdrag för monteringen av köket så att de bara betalar samma som före nyår.

+20% på ROT-avdraget

Som du säkert vet sänktes ROT-avdraget från 50 till 30 procent vid årsskiftet. Det gör att arbetskostnaden för monteringen stiger med 40 procent. Inte bra tycker vi, så vi ger en rabatt på kökssnickerierna som motsvarar 20 procent av arbetskostnaden. Resultatet blir alltså att du bara betalar hälften av arbetskostnaden, precis som före nyår.

Bonuserbjudanden i helgen

Vi inviger januarikampanjen nu i helgen, den 9–10 januari, i vår butik på Birger Jarlsgatan 88. Alla kunder som besöker oss då har chans att göra lite extra bra affärer.
Alla kunder som bokar hembesök i helgen får en extra bonus: fria middagar under köksmonteringen. Puustelli bjuder alltså på middagarna alla de dagar köket hemma är under uppbyggnad, vilket gör livet ännu lite enklare för dig som kökskund.

En smidig köksaffär

Har du inte tid eller möjlighet att besöka oss i helgen har du förstås resten av januari på dig, men du kan också boka ett hembesök med köksplanering direkt via webben (länken tar dig till bokningssidan).
Den kostnadsfria köksplaneringen är en del i Puustellis allomfattande All Inclusive-erbjudande, vårt servicepaket som gör köksrenoveringen smidig och trygg för dig som kund. Mer om seviceerbjudandet får du veta i filmen nedan.