Köket byggs just nu och våra tankar snurrar runt kakel, färger, luckor och inte minst kring hur det slutgiltiga resultatet kommer att bli. Nyfikna som sjutton bägge två.
Så här i väntans tider surfar vi runt på alla möjliga köks- och inredningssajter för att se hur andra gjort med sina drömkök och vad som ligger i tiden just nu. 

Alla hus har sina speciella förutsättningar. Ett vägglöst kök där inne och ute smälter ihop kan man ju bara drömma om här i Sverige med vårt klimat, men hade man bott i ett varmare land hade det varit superfint. Eller ett kök med utsikt över Tokyos skyline från diskbänken. Drömma kan man alltid göra och det är ju väldigt kul att inspireras och imponeras av hur andra har gjort. Det här är säkert inte sista köket vi låter bygga nu när vi börjat få blodad tand.

 

Några av våra favoritsajter för kök, inredning och mat är just nu:

 

​

Dezeen.com

Dezeen is one of the world's most popular and influential architecture and design magazines, and the winner of numerous awards for journalism and publishing. Our mission is simple: to bring you a  carefully edited selection of the best architecture, design and interiors projects from around the world.”

 

​

Inhabitat.com

Inhabitat.com is a weblog devoted to the future of design, tracking the innovations in technology, practices and materials that are pushing architecture and home design towards a smarter and more sustainable future. Inhabitat was started by NYC designer Jill Fehrenbacher as a forum for investigating emerging trends in product, interior, and architectural design.”

 

​

Design-milk.com

”An online magazine dedicated to modern design, Design Milk offers what's new in art, architecture, interior design, furniture and decor, fashion and technology. Always fresh + never sour, Design Milk fills your thirsty cup to the brim with design finds from around the world. Drink up!”

 

​

Food52.com

”We wanted to create a buzzing place for others who do what we do all day long: talk about food! Together we create cookbooks, take on food projects, help others with our real-time food Q&A and support local food producers. Since we started Food52 (we cook 52 weeks a year, get it?), millions of cooks and eaters have found their way to the site.”